Heavy Duty Tripods

De MQ Heavy Duty lijn heeft een upgrade gekregen en zijn nóg beter van kwaliteit: de MQ Heavy Duty next generation. Deze statieven hebben een modern design, een hoger draagvermogen en hebben een lange levensduur. Daarnaast is deze lijn uitgebreid met 4 nieuwe modellen.


De Heavy Duty Tripods zijn perfect voor het zwaardere en hogere werk en bieden veel stabiliteit. Deze statieven worden in vele sectoren en voor diverse doeleinden gebruikt. Lasertrackers, scanners, bouwlasers, theodolieten, total stations zijn enkele optische meetinstrumenten waar de statieven onder andere voor kunnen worden gebruikt. De statieven kun je uitrusten met diverse soorten voeten én verwisselbare adapters. Hierdoor kun jij je statief op verschillende locaties gebruiken en voor verschillende doeleinden inzetten. Is stabiliteit en een hoog draagvermogen voor jou belangrijk, dan is dit het juiste statief!

 

 

Specificaties

De MQ Heavy Duty Tripods zijn gemaakt van aluminium en zijn er in diverse variaties. Het aluminium voldoet aan de laatste milieueisen en zijn van een hoogwaardige legering. De statieven zijn er met een vaste kop of verstelbare kop/middenkolom. De verstelbare middenkolom is met de hand te verstellen of met een zelfremmende zwengelaandrijving. De statieven met een verstelbare middenkolom zijn uitgerust met een slijtvaste schaalbedrukking in millimeters. De statieven hebben een hoge torsiestabiliteit en zijn voorzien van een statiefkop met 3-punts klem. Door deze klem kan de adapter snel en stevig op het statief worden geplaatst. Nieuwsgierig naar de soorten adapters? Kijk op onze website bij adapters.

De robuuste poten zijn naar de centrale buis afgesteund voor extra stabiliteit. De uitschuifbare poten worden vergrendeld met een snelklem. Deze snelklem is zowel links- als rechtsom te gebruiken en is hierdoor voor iedereen gemakkelijk te bedienen. Door de spreidbegrenzing en de snelklem is dit statief snel en eenvoudig op te zetten. Aan de bovenkant van de poten is het MQ logo gegraveerd.

Het statief kun je uitvoeren met een waterpas en met diverse soorten voeten. De voeten van het  statief kunnen eenvoudig worden verwisseld door deze in- en uit te schroeven. De voeten zijn leverbaar in platte voeten, punt voeten of zwenkwielen. Hierdoor is het statief voor elke situatie bruikbaar!

 

 

Bent u geïnteresseerd in een van onze MQ Heavy Duty statieven? Klik hier voor ons aanbod.
Wilt u meer informatie? Klik hier voor de brochure.

MEER INFORMATIE OVER ONZE PROUCTEN?

Neem contact met ons op. Wij reageren gemiddeld binnen 1 werkdag.