de allrounder in stabiliteit

HEAVY DUTY TRIPODS

Op zoek naar hoge statieven met veel draagvermogen en een hoge mate van stabiliteit? Dan zijn de Heavy Duty Tripods geschikt voor jou! Deze statieven zijn volledig gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn volledig recyclebaar. Het robuuste ontwerp zorgt voor een hoge mate van stabiliteit en door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn deze statieven zeer duurzaam en onderhoudsarm. Deze statieven zijn veelzijdig en worden in vele branches gebruikt, zoals industrie, defensie, landbouw en bouw en worden voor diverse toepassingen ingezet, zoals optische meetinstrumenten, radarsystemen en machinebesturingen. Een echte Allrounder dus!

Heavy Duty Fixed

  • metrisch
  • imperiaal

Dit type Heavy Duty statief heeft een vaste middenkolom. Hierdoor heeft deze een zeer hoog draagvermogen en geeft de beste stabiliteit. Er zijn 4 hoogte varianten beschikbaar.

Heavy Duty Adjustable

  • metrisch
  • imperiaal

Dit type Heavy Duty statief heeft een uitschuifbare middenkolom. Hierdoor kunnen grote hoogtes worden bereikt, maar blijft het statief compact voor transport. Er zijn 7 hoogte varianten beschikbaar.

Heavy Duty Geared

  • metrisch
  • imperiaal

Dit type Heavy Duty statief heeft een slinger aangedreven zelf remmende wormwieloverbrenging voor nauwkeurige hoogteverstelling van de kolom. De kolom kan worden vastgeklemd voor extra stabiliteit. Er zijn 7 hoogte varianten beschikbaar.

Heavy Duty Spindle

  • Metrisch
  • Imperiaal

Dit type Heavy Duty statief heeft een door een krukas aangedreven spindel voor nauwkeurige hoogteverstelling van de kolom. De zwengel bevindt zich aan de onderkant van de middenkolom, waardoor deze grote statieven eenvoudig vanaf de grond te bedienen zijn. Er zijn 4 hoogtevarianten beschikbaar.

3-weg waterpas

MQH232

Aluminium drieweg waterpas voor het snel waterpas zetten van uw statief. Duidelijk zichtbaar vanuit alle hoeken.

Statieftas 125 series

MQH233

Statieftas voor MQH125-serie met binnenzak, gevoerde binnenkant en waterafstotend. Om je statief gemakkelijk en veilig te vervoeren.

Statieftas 175 series

MQH234

Statieftas voor MQH175-serie met binnenzak, gevoerde binnenkant en waterafstotend. Om je statief gemakkelijk en veilig te vervoeren.

Adapter 5/8",  Ø140

MQA206

Adapter gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een diameter van 140 mm. De adapter heeft een 5/8” RVS schroefdraad. Ideaal voor grote meetapparaten.

Adapter 5/8",  Ø95

MQA207

Adapter gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een diameter van 65 mm. De adapter heeft een 5/8” RVS schroefdraad.

Adapter 5/8",  Ø65

MQA200

Adapter gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een diameter van 95 mm. De adapter heeft een 5/8” RVS schroefdraad.

Adapter 3 1/2"

MQA204

Adapter van geanodiseerd aluminium. De adapter is voorzien van 3 1/2”– 8 UNC schroefdraad met een hoogte van 13 mm. Geschikt voor lasertrackers.

Schotelvoet

MQH438

Aluminium schotelvoet met 3 rubberen kussentjes voor gladde oppervlakten. Ook verkrijgbaar in set.

Spitsvoet

MQH202

Aluminium puntvoet voor ruwe en buitenoppervlakten. Ook verkrijgbaar in set.

Zwenkwiel

MQH230

Zwenkwiel met vergrendeling om je statief gemakkelijk te verplaatsen. Ook verkrijgbaar in set.