fabrikant van hoogwaardige statieven

Over MQ

DE KRACHT VAN

MQ TRIPODS

Sinds 1983 zijn wij gespecialiseerd in de vervaardiging van hoogwaardige statieven en toebehoren. De kwaliteit van onze producten heeft zich door de jaren heen bewezen, waardoor wij wereldwijd leveren aan toonaangevende bedrijven in bouw, grondverzet, industrie en metrologie. Onze kracht is dat wij, van ontwerp tot eindproduct, alles onder één dak hebben. Dit maakt ons flexibel en geeft volledige controle over de kwaliteit. Met ons enthousiaste team vakkundige medewerkers werken wij dagelijks met de grootste zorg om topkwaliteit af te leveren. Daarnaast bieden wij ook graag de beste service. Zo staan wij voor snelle wereldwijde levering en geven wij u graag advies op maat.

TOPKWALITEIT

MQ TRIPODS

MQ blinkt uit in statieven van uitstekende kwaliteit met een hoge mate van stabiliteit. De kwaliteit van onze producten begint bij hun robuuste ontwerp. Al onze producten zijn ontworpen voor een lange levensduur en zijn eenvoudig in gebruik. Voor de productie van de onderdelen gebruiken wij alleen de beste materialen die voldoen aan de laatste milieunormen. De onderdelen worden gemaakt op onze eigen moderne machines met de hoogste precisie. Om te zorgen dat de onderdelen langdurig meegaan voorzien wij deze van een duurzame oppervlaktebehandeling. De assemblage gebeurt door vakkundige medewerkers met oog voor detail. Ieder product wordt daarna onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, zodat wij er zeker van zijn dat deze voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

 

 

 

DE MQ EXPERTISE

MAATWERK

Naast onze eigen producten leveren wij ook maatwerk. Wij kunnen van ontwerp tot eindproduct alles voor u verzorgen. Omdat wij alles in eigen beheer maken zijn we zeer flexibel. Zo kunnen we voor u producten aanpassen naar eigen afmetingen en specificaties of als dit niet volstaat ontwerpen we een compleet uniek product. Met ons uitgebreide machinepark zijn de mogelijkheden eindeloos. Graag delen wij onze jarenlange kennis en ervaring om tot de perfecte oplossing te komen voor uw toepassing. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.