voor absolute nauwkeurigheid

PRECISION TRIPODS

Ontdek de kracht van onze patent pending Anti Vibration Technology. De Precision Tripods zijn geschikt voor de meest nauwkeurige metingen in de metrologie. Het zijn de enige statieven ter wereld die deze meetnauwkeurigheid kunnen bereiken in deze hoogte en compactheid. Deze statieven zijn geschikt voor oude en nieuwe CMM’s, zoals Laser Trackers, Draagbare Meetarmen, 3D Laserscanners, Industriële Theodolieten en scanners.

Precision Tripod Aluminium

  • metrisch
  • imperiaal

Dit type statief heeft uitschuifbare poten, is volledig gemaakt van hoogwaardig aluminium en beschikt over onze anti-vibratietechnologie. Dit statief is geschikt voor de meest nauwkeurige metingen en is de hoogste én tevens compactste statief dat bruikbaar is voor draagbare CMM’s.

Precision Tripod Carbon

  • metrisch
  • imperiaal

Dit type statief is heeft uitschuifbare poten, is gemaakt van hoogwaardig aluminium en gepultrudeerde koolstofvezel bovenbeenbuizen. Het carbon zorgt voor een betere torsie- en thermische stabiliteit in combinatie met minder gewicht. Dit statief is uitgerust met onze Anti Vibration Technology en is hierdoor geschikt voor de meest nauwkeurige metingen. Dit statief is de hoogste én tevens compactste statief dat bruikbaar is voor draagbare CMM’s.

Precision Tripod Fixed

  • metrisch
  • imperiaal

Dit type statief is volledig gemaakt van hoogwaardig aluminium. De extra sterke buizen en niet uitschuifbare poten maken dit statief uiterst stabiel. Door de grotere beenhoek is dit statief zeer geschikt voor CMM meetarmen.

Adapter naar 5/8”-11 UNC

MQP100

Overgangsadapter van 3 1/2”– 8 UNC schroefdraad naar 5/8”-11 UNC schroefdraad.

Transportkoffer

MQP101

Ultrasterke koffer van polypropyleencopolymeerhars, om uw statief te beschermen tegen water, stof en stoten.

50 cm Verlengstuk

MQP102

50 cm Verlengstuk met 3 1/2”– 8 UNC schroefdraad. Uitgerust met MQ Anti Vibration Technology voor nauwkeurige metingen.

75 cm Verlengstuk

MQP103

75 cm Verlengstuk met 3 1/2”– 8 UNC schroefdraad. Uitgerust met MQ Anti Vibration Technology voor nauwkeurige metingen.

100 cm Verlengstuk

MQP104

100 cm Verlengstuk met 3 1/2”– 8 UNC schroefdraad. Uitgerust met MQ Anti Vibration Technology voor nauwkeurige metingen.

Statieftas

MQH233

Statieftas voor alle MQP-series met binnenzak, gevoerde binnenkant en waterafstotend. Voor eenvoudig & veilig vervoeren.